Sunda hundarSunda hundar ska jag börja praktisera på måndagar nu. Ska bli kul med nytt hunddagis och jag kommer lära mig massor nya saker då en av personalen kan teckenspråk. Börjar nu måndag, ser fram emot detta!

Kommentarer
Postat av: Patricia & Elwiz

ja det var jätte kul :D!Vad roligt med ny praktikplats, hoppas du trivs :D!

2010-03-05 @ 18:19:15
URL: http://elwizdagbok.blogg.se/
Postat av: Ira & Mio

Ja dumma jag kom på det i går att jag kanske hade samma redigeringsprogram som jag har på jobbets dator och letade , nej hade ej det men hittade ngt annat o det såg ungefär liknande ut o provade... KUL!! tog flera timmar men askul! :)Ja vi får se hur det går med kursen + sen kombinera det med hinder så få se hur det går innan jag bestämmer.. instruktörerna tycker dock jag ska satsa på tävla med mio de tycker han duktig :)GRATTIS! vad kul höra det gick bra idag! Du hade pratat om just den dagiset förut och det e alltid "enklare" när ngn redan kan tsp. då blir kommunikationen enklare. Snygg grön färg på namn + dörr :) Lycka till!

2010-03-05 @ 19:06:07
URL: http://luckyprince.blogg.se/
Postat av: Tina & Miracle

Fasen vad skoj! Glad för din skull! :D

2010-03-05 @ 19:14:23
URL: http://minmiracle.blogg.se/
Postat av: Ira & Mio

p.s små tur du börjat vakna tidigt på morgonar nu p.ga träningen då klarar du börja jobba nästa vecka på tanke jag minns vad du sade förra gången du praktiserade :-) du var helt slut o trött varje dag :) KRAM kul för dig få göra ngt igen o komma igång så får vi se vad det leder till ..

2010-03-05 @ 19:23:07
URL: http://luckyprince.blogg.se/
Postat av: Carina

Tack så jättemycket för gratulationen :-)Ååh vad skoj att du fick praktik även om det bara blev en gång i veckan, det kanske blir mer senare. Verkar vara ett bra ställe. Och det är ju kanon att en kan teckanspråk, måste ju underlätta väldigt mycket. Ha en bra kväll

2010-03-05 @ 19:26:28
URL: http://tysonochganget.blogspot.com
Postat av: Mia

Men vad roligt med praktikplatsen!! :) besökte sidan, åååå vilken mysig startsida :D

2010-03-05 @ 20:29:22
URL: http://rosaskimmer.blogg.se/
Postat av: Anna

Ja det är härligt att bo så som vi gör :) Gott att ha skogen precis bakom huset :) Det är rätt man skall ha drömmar, de faller in =) Kul med ett eget hunddagis. Jag blir så imponerad av dig som har fixakt praktikplats :) Gud så roligt, blir lite avis faktiskt hihi. Vad bra att en ur personalen kan teckenspråk :)Du kommer få massa nya erfarenheter :) Ha det fint. Kramar till dig och Azi. Förästen, så söt hon var när hon sov med mjukishunden :)

2010-03-05 @ 20:46:52
URL: http://ellegaard.doggyblogg.se/
Postat av: Ira & Mio

Förresten läste jag nyss vad du skrev om hundöarna, förstår dig på tanke Azi nyss varit sjuk.. men hyff bara påminna dig det är "farligare" på hunddagis så du tänker på det (vet ej om du tänkt ta med Azi eller hon hemma de första veckorna du börjar jobba?) eftersom det e en instängd miljö och hundarna vistas tillsammans i begränsad utrymme mkt lättare smitta varandra om någon har kennelhosta, loppor, löss,noskvalster m.m en nackdel med dagis

utomhus tycker jag mindre fara då det e stor utrymme + mio e rädd för hundar att han sällan är sååå nära ngn hund :-) men risken finns jaa.. var ju där för några veckor sen, gick bra och mio går ju på dagis oxå o de har ingen kennelhosta där.. däremot hade de loppor på en hund för några veckor sen, då bad de alla skulle behandlas så att det inte skulle spridas o det fick stopp direkt tack vare de upptäckte tidigt snabbt så bara en hund hade loppor.. hemskt om typ 30 fick loppor! puh! lustigt mamma när hon fick höra det började hon plötsligt klia på sig och trodde mio hade loppor men nää... :)

2010-03-05 @ 20:52:43
URL: http://luckyprince.blogg.se/
Postat av: Ira & Mio

låter bra hon ej ska följa med till dagiset just nu p.ga kennelhostan etc.. jaa pii usch för loppor, tur de fick stopp på det snabbt. vill ej tänka om alla hann bli smittad! hur ser dina arbetstider ut?? hoppas vi ses snart, pi längesen nu! :-) kramis

2010-03-05 @ 21:32:07
URL: http://luckyprince.blogg.se/
Postat av: Anna

Åh en perfekt praktikplats!! :D

Kommer du att få ha Azi med dig om dagarna?

Nu har jag varit iväg och köpt en kätting förresten, har dock inte riktig koll på vad den väger.. Men den blir nog greit att börja dragträna med lite iaf :)

Trevlig helg!

2010-03-06 @ 10:35:42
URL: http://odjurenochanna.blogspot.com
Postat av: Ira & Mio

Bra arbetstider du har :) och nära oxå med buss skönt!!Det finns ingen kennelhosta på dagiset, mio har ju gått där nu jan o feb, och spå fort det finns kennelhosta får den hunden stanna hemma tills den varit hostfri 2 dagar innan välkommen tillbaka..

Så jag vågar ha mio där för det finns ingen hosta där just nu..Jaa vi får se om vi hittar ngn dag som passar oss båda nu när du inte är ledig dagtid längre :) tänkte ju på det där med onsdagar som jag frågat förut käka sushi... tänkte fråga samma sak nu onsda men sen såg jag i går du ska börja jobba.. konkurs.. hehe!2010-03-06 @ 10:42:24
URL: http://luckyprince.blogg.se/
Postat av: Ira & Mio

VA?!!? trodde varje dag... wow bara måndag, lyxigt! :-) träffas på onsdag då? typ 14.00?2010-03-06 @ 11:00:35
URL: http://luckyprince.blogg.se/
Postat av: Anneli

Grattis till praktikplatsen! Vilken tur också att det fanns någon som kunde teckenspråk där. Teckenspråk är något som alla borde lära sig egentligen.

2010-03-06 @ 20:31:44
URL: http://hundisthlm.blogg.se/
Postat av: elsa & emma

Åå vad kul ! :)

2010-03-06 @ 23:05:16
URL: http://elsahedlund.blogg.se/
Postat av: Cissi

men shit vad kul! ska Azi följa med då? det hade ju varit kanon. :)

2010-03-07 @ 09:21:19
URL: http://ceciliakaye.blogg.se/
Postat av: Elin

Åh va roligt att få jobba på ett hunddagis! =)

2010-03-07 @ 20:46:22
URL: http://fluffmonster.blogg.se/
Postat av: Lotta & Leia

Va fint att du ska vara på ett hundagis! hoppas du kommer få en massa kul!Tack för den jätte fina komentaren <3 jag blir jätte inspirerad av dig med!! Jag avgudar dig ska du veta =) Och va kul att jag ska vara inspiration åt andra. det e det mitt mål är, att jag ska vara intressant så fler gör det omöjliga möjligt!. =)Hoppas vi träffas någongång i framtiden (Y) =)

Kram på er <3


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0