Manikyr

regnigt idag - så det är perfekt för en manikyr dag. jag å azi tillbringade länge tillsammans på soffan. myste och jag klippte hennes klor och filade noga. även rengjorde öronen, skrapade tandsten borstade tänderna. azi gillade det inte så värst mycket, men ja hon väntade tålamodigt tills allt var över så fick hon ett ben :)

hur ofta klipper ni er hunds klor? jag klipper azis klor typ 2 gånger i veckan.


Kommentarer
Postat av: S@tu

Oj, vad duktig du är med klo-klippandet. Det går ganska lätt med Enzo... men Smilla har jag lyckats klippa för mycket två gånger i rad och hamnat i ett blodbad... så nu blir jag lite nervös när jag ska göra det... och det känner hon ju givetvis av :-/Sv: Enzo och Qilaq är från samma kull... och jag bor i Östersund... så nej Enzo har inte varit på hunddagiset tyvärr. Vi har "träffats" via bloggarna :-)!

2010-10-25 @ 10:15:36
URL: http://satusliv.blogg.se/
Postat av: Ebba & Molly

Brukar klippa Mollans klor varannan vecka :)

Kram

2010-10-25 @ 10:19:13
URL: http://dreamingaboutmolly.blogg.se/
Postat av: Quila o Ronjaa

Mysigt med en fixardag. Går igenom tjejernas tassar och klor en gång i veckan, ibland mer. Hade en tanke att jag INTE skulle fixahundarna på samma dag. Det tar ju lite tid. Men så har det inte blivit...förstås. När man håller på med den ena, står den andra i kö och trampar lerSv. Jaa, visst var den lite äcklig =/Kram

Susanne

2010-10-25 @ 20:18:12
URL: http://quilaoronja.blogspot.com/
Postat av: Elons matte

Försöker klippa en gång i veckan iallafall

2010-10-25 @ 22:13:09
URL: http://cockernelon.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0