Sjusovare

Hon sover så gott och mysigt. Hade ingen samvete att störa henne, så hon fick vara hemma idag med min mamma. Har lagt ut några hjärngympor som mamma ska ge henne under dagen. Ska under dagen fundera vad jag ska göra med henne när jag kommit hem. Nej, nu måste jag springa till bussen. Öppnar dagiset idag, kl 07.00.

Just nu Azi
in

Kommentarer
Postat av: Ebba & Molly

Sööt :)

2010-09-06 @ 06:52:55
URL: http://dreamingaboutmolly.blogg.se/
Postat av: Ira & Mio

MYYYSSS det e svårt man har ingen hjärta tvinga henne upp då..

Tur hon kunde vara med mormor idag!



2010-09-06 @ 08:35:05
URL: http://luckyprince.blogg.se/
Postat av: Beatrice Pettersson

"Stör aldrig den björn som sover" heter det ju, så du gjorde nog rätt val ;)



Ja jag läste om hennes hudproblen, jobbigt! Det är inte lätt att hitta ett hundfoder som passar! Vera och jag kom på 4e plats på en talangtävling hos Djurenscenter. Då fick vi en 3kg säck hundfoder för jakthundar. När jag vägde och mätte visade det sig att Vera fått på tok för lite mat! Så nu lägger vi om kosten när vi går över på hennes andra foder.



Det fodret vi fick innehåller mer fett och protein, ca 2 nävar ska hon ha av det nya fodret. Det innehåller också Glukosamin så hennes leder inte blir så stela efter jakten. Hoppas detta foder fungerar!



Oj, 23 är mycket. Min kostar väl 12.300 men då måste man kpa böcker till. Det låg inte långt från STockholm heller, Hundoasen.se heter det. Men trevligt att du åker mot Örebro, då kan vi ju säga hej någon gång :)



Jag pluggade Samhällskunskap med musikspecialisering. Läste också Teckenspråk A&B och fick MVG i båda, dumt nog har jag ingen att fräscha till tecknandet med så jag har glömt en hel del! Var den enda tjejen som gick ut med den inriktningen på Risbergska i år :P Din linje lät roligare!



Jag bor precis granne med Marieberg köpcentrum. Men jag är omringad av skog och sånt så det är helt perfekt :) Hör inte oljudet från Marieberg ens, eller, eller har så har väl öronen stängt av det :)



Åh vad roligt! Då blir det som en skola med klasskamrat ;D Hoppas utbildningen går bra för er! Ni får skvallra lite om vad de säger då om vi träffas tycker jag ;P Men har du med en tolk då? Eller hur går allt sånt där till?



Tråkigt när kameror går sönder... Min granne hade sönder min digitalkamera, då köpte familjen en digitalkamera. Så nu blir det riktigt fina bilder faktiskt :)Ska uppdatera bra jag med ;D

2010-09-06 @ 11:50:32
URL: http://beatriceswe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0