Azis födelsedag!

Azi har haft en helt ok födelsedag igår, ganska lugnt faktiskt. Vi klev upp tidigt, kl 5, för jag skulle öppna dagiset vid 7. Så sa jag åt Azi stanna kvar i sängen och jag kom upp med ett ljus och hennes matskål med burk mat i. Så Azi fick frukosten på sängen!

Sen på jobbet följde hon med på förmiddagens långpromenad med dagishundarna. Men sen på lunchen tog jag ut henne själv och släppte henne på ängen. Så fick Azi springa av sig och leka :)

Sen efter jobbet hade jag tyvärr en ärende som jag måste åka till. Så lämnade jag Azi hem och hon fick ta det lugnt. Sen tog vi det lugnt på kvällen, trötta vi som varit vaken sedan 5. 

Men så idag firade vi hennes födelsedag extra noga - vi gick på en promenad i skogen, runt där Tyresö och gjorde promenaden extra spännande med full av överraskningar för Azi. Jag gick också en helt nytt väg som vi hade aldrig gått förut, ganska nice ställe.

När vi kom hem fick hon födelsedagspresenter av mig som hon fick öppna själv! Hon fick en matta, hon älskar den - ligger alltid på den när vi är hos en kompis, så bestämde jag att hon skulle få en egen härhemma. Hon fick märgben och en råttaleksak. Hon fick även en halsband av mig, i förskott, förra veckan typ.




Kommentarer
Postat av: Ebba & Molly

Inte illa!! Grattis igen :)

2011-02-05 @ 16:13:26
URL: http://dreamingaboutmolly.blogg.se/
Postat av: S@tu

Grattis på födelsedagen till Azi :-)

2011-02-05 @ 16:41:10
URL: http://satusliv.blogg.se/
Postat av: Elons matte

Grattis gumman i efterskott ! Vilka fina presenter du har fått : )

2011-02-05 @ 19:28:57
URL: http://cockerelon.wordpress.com
Postat av: Anneli + vavvorna

Grattis Azi i efterskott. Du fick en toppendag ser jag.

2011-02-05 @ 22:57:19
URL: http://chitassar.blogg.se/
Postat av: Bella

Azi är så vacker!

2011-02-13 @ 16:21:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0