Dagens dag


Idag på dagen ett par timmar var jag hos grannen och åt lunch. När jag kom hem- då låg Tyra så, på köksbordet!! Att hon kan hitta på konstiga sovplatser! :) Azi höll duktigt kvar i hennes korg, hihi.

Jag tror Tyra löper snart, då hennes vulva har blivit större och hon är INTRESSERAD av en löptik som vi träffat. Hon beter sig som en hanhund, juckar och lockar till lek. Konstig hund jag har, lesbisk kanske - får stödja mitt barns sexuelläggning ;)

Nu ligger vi allihopa på golvet och myser, ska snart åka till Järlabadet med hundarna :) Vi och en kompis ska ta joggningstur ikväll, hundarna behöver springa av sig efter ganska lugn dag igår då jag hade migrän. Men förrgår körde jag och Tyra kickbike runt Erstavik, Tyra blev överlycklig när jag tog ut cykeln och selen. Det var otroligt varmt ute även om vi körde 10 på kvällen, det var massa hjortar som betade på fältet. Vackert!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Haha love Tyra! :D

2011-07-24 @ 16:37:59
URL: http://ellyellis.blogg.se/
Postat av: P.S Hundar

haha, ofta hon hoppade upp på bordet?! Ännu en gång, skönt för dig att du kan smyga dig på dina hundar när dem varit ensamma..

Våra hundar skulle nog aldrig komma på tanken att hoppa upp på bord inomhus! dock hoppar dem gärna upp på skolgårdens slitna pingisbord! :p

2011-07-24 @ 23:17:10
URL: http://pshundar.blogspot.com
Postat av: Aurora

Min lilla tik är också lesbisk, hennes flickvän är en amstafftik. Ett väldigt sött men omaka par ;)

2011-07-25 @ 00:06:45
URL: http://rawran.blogg.se/
Postat av: Laila

Hej hej !! Haha hon är la för go..... Tänker på er varje dag.Känns konstigt då vi är så nära Tyra.Vi ligger på en camping En mil utanför Haninge.Besökte Grissly och köpte färskfoder och tikskydd då olga började löpa idag.Tänkte just undra om Tyra varit här :-) i butiken.Vi åker hemåt på Onsdag.Hade vart så kul att bara få se en skymt av henne innan vi lämnar Stockholm.

Kram Laila

2011-07-25 @ 22:54:26
Postat av: Anna

Hihi vilken perfekt sovplats hon har hittat ;)

2011-07-26 @ 12:38:01
URL: http://ellegaard.doggyblogg.se
Postat av: Sara

Ja lite badtokig är han allt http://www.youtube.com/watch?v=w6EHKjtlvoQ :D

2011-07-26 @ 19:37:33
URL: http://saraevangeliet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0