Jag får vänta ännu mer på HD- resultat!

Pratade med min veterinär och de sa att de inte ens har skickat bilderna än till SKK. Pga nåt fel på SKK´s dator. Så de postade Tyras bilder i en CD torsdags. Och på SKK sa att de läser bilderna på tisdagar och torsdagar - så hoppas jag att de läser Tyras bilder nu på tisdag, så får jag svar inom 2-3 dagar. Annars får jag vänta till ännu nästa vecka om de läser Tyras bilder på torsdag! Börjar och bli otålig nu!

Kommentarer
Postat av: Anna

Fy så jobbigt att vänta. Hoppas du får svar snart :)Det är köpt på Backamo Hundtjänst, finns inte på deras hemsida men du kan maila dem :)Hoppas du har en fin sommar :)

2011-07-03 @ 20:03:08
URL: http://ellegaard.doggyblogg.se
Postat av: Pea

Hoppas att det blir en bra svar :)

Jadu, det var jätte bra svar, bättre än vad jag ahde förväntat mig. Hehe och ja det är jag som har skickat vänförfrågan till dig i fb :P

2011-07-03 @ 23:50:26
URL: http://dayswithmollie.blogg.se/
Postat av: Elon och Linus matte

Jobbigt att vänta på ett sådant resultat. Man är så spänd på vad det visar och man vill att det ska vara bra. Håller tummarna för tisdag.Vet du var man vänder sig omman vill lära sig teckenspråk eller tecken som stöd ? Ska man vända sig till sin hörcentral då ?

/Carola

2011-07-04 @ 00:28:54
URL: http://cockernelon.wordpress.com
Postat av: Bella och Chica - En hundblogg!

Jag satt och kollade på dina gammla inlägg och du hade lagt upp lite bilder på Azi's släktingar, funderar om systern Tyra du inte hade nå bild på är den Tyra du har idag? :)

2011-07-04 @ 17:23:30
URL: http://flappy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0