Skogstrollarna = vi!

Azi var hemma idag när jag jobbade 5 timmar och när jag kom hem så drog vi ut på en gång till skogen och stannade där 2½ timmar. Vi bara gick och gick och gick rakt in i skogen. Härlig känsla med barmark igen! Även vissa ställen fanns snö, det gick att gå på snön, de var hårda. Vi forskade massa saker i naturen, bara tittade djupt in i naturen och inte brydde oss om någonting alls. Hittade en död hare, tror jag det var, Azi var intresserad och började smaka på den. Uäk :) Hittade en bäck SOM JAG HADE INGEN ANING att de fanns där, helt otroligt pinsamt att jag inte kände till detta innan! Så vackert det var!

Tror inte heller jag varit så rädd förut.. Eller jaa gick hemåt från skogen förbi dendära "skrotbilar" stället vid grusgropen, har alltid tyckt att där var otäckt. Liksom vad för gubbar jobbar där och det kändes som att om de fick syn på mig skulle de kidnappa och bränna ihjäl mig, har alltid den känslan. Som filmen Wrong Turn. Men så smög vi förbi och jag hoppades inte nån där skulle få syn på oss, MEN när vi skulle gå över vägen ska det självklart två bilar komma och konstiga gubbar satt i bilarna och började stanna och glo på mig som fan. Så vettskrämd jag blev, jag försökte få Azi se stor och farlig ut. Men Azi bara viftade på svansen - bästa vakthunden hah! Jag småsprang uppför kullarna till grusgropen så försvann dom ... Puh!

Inga bilder då det var duggregn, men så bjuder jag istället på denna här fina bilden på Azi och en schäfer. Vi tre gick på en promenad i solskenet för ett tag sedan :)


Det funkar inte och rotera bilden på denna här dumma datorn.


Kommentarer
Postat av: Annica

Jaa rosta gärdet är så mysigt :) Ja fy det är inte alls kul

Postat av: Quila o Ronja

Hua!!!! Läskigt. Jag skulle aldrig våga mig på att gå rakt in i skogen, så långt. Då hade jag behövt GPS. Har världens sämsta sinne för att hitta. Går bort mig alldeles för ofta. Då kan jag få lite panik. Tror inte "gubbarna" skulle våga sig på dig, när du har hund. Dom vet ju inte hur snäll Azi är.

Kram

Susanne

2011-03-29 @ 21:26:55
URL: http://quilaoronja.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0