Dag 3 – Berätta om din hunds ras

American Staffordshire Terrier

Världens bästa ras! Den har allt i sig! Soffliggare och samtidigt har otroligt mycket motor! :)

"Man ska vara medveten om det är en ras som fordrar en del av sin ägare. Den kräver en ägare med fast hand. Du bör som person vara säker och beslutsam i ditt handlande, konsekvent och rättvis i din uppfostran. Precis som alla hundar utvecklas rasen efter socialisering, träning och uppfostran. Man bör ha en del hundvana när man köper en Amstaff och det är viktigt att man sätter sig in i rasens egenskaper, har ett stort intresse och gott om tid.

Amstaffen är intensivt medveten om vad som händer i dess omgivning. Den är nyfiken, snabb och smidig. Eftersom det är en terrier, går det snabbt från tanke till handling. Den är stark för sin storlek och har mycket energi, energi som den behöver lägga på något nyttigt. God grundlydnad och tillräcklig aktivering är viktigt för att livet med Amstaff ska bli positivt.

Amstaffen är en blandning av dogg och terrier. Detta avspeglar sig i deras humör som är en charmfull blandning av busighet, hetsighet, nyfikenhet och envishet med mycket bra självförtroende. Detta gör dem till mentalt stabila, trygga och vänliga individer."


Kommentarer
Postat av: Ebba & Molly

SV: Jag är verkigen tacksam att de tar emot löptikar. Det funkar bra, de flesta hanarna är kastrerade och löptikarna är i speciell del.



Regnet har slutat nu, så planerna kan sättas i verket :)



Hemligheten kommer att avslöjas snart ;)

2011-05-17 @ 17:21:30
URL: http://dreamingaboutmolly.blogg.se/
Postat av: Bella och Chica ♥

Hittar du på "dag-listan" själv eller är det någon mall du följer? :) Du kanske skulle kunna skicka den i såna fall? (:

2011-05-19 @ 16:37:50
URL: http://flappy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0