Erstavikbadet i det kyliga väder

Azi var jättetrött och hade fortfarande ont idag, så hon fick en egen en timmes runda idag med lite sök i skogen. Azi blev som alltid taggade när hon ska få söka efter mumsbitar. Lilla matvrak till hund ;) Sen tog jag ut en livlig Tyra på en härlig cykeltur. Hon har börjat dra mig, hon kan springa ruskigt snabbt samtidigt hon drar mig, så ja bara åker och njuter! :) Hon kommer bli en utmärkt draghund, längtar till vintern redan så massa skidturer!

Mötte upp Tyra å Azis lekkamrat Ester vid Erstavikbadet, där busade de lite. Tyra har sin märkliga beteende från skendräktighet, det gillar jag inte, hon lider av det också ser jag. Så det blir kastereration till hösten/vintern. Så slipper vi löp, underliga beteendet och allt. Och så ska Tyra bli höftledsröntgad och armbågarna inom 2 veckor.



Kommentarer
Postat av: Bella och Chica ♥

Så fina ni är! (:



Sv: Haha, ja, vissa bilder frammifrån ser hon nästan ut som en typ av sjöfågel (Som jag glömt namnet på just nu men i alla fall) med de håret.

Man blir lite full i skratt när man ser det (:

2011-05-15 @ 19:50:29
URL: http://flappy.blogg.se/
Postat av: Ebba & Molly

Vilka härliga bilder! :)

2011-05-15 @ 20:09:42
URL: http://dreamingaboutmolly.blogg.se/
Postat av: Helena & Irwin

kastrering av tik kan vara jättebra.Tingeling mådde jättedåligt vid löp och skendräktighet,hon fick bara 2 löp sedan blev hon kastrerad.Hennes självförtroende ökade,hon blev mer balanserad /stabil i temperamentet.Nackdelen var att hon började läcka,svårt att hålla tätt när hon var avslappnad/sov.Men honf ick Incurintabletter och nu är det problemet borta. = )

Bild nr 3 nerifrån på Tyra är ju underbar!

2011-05-16 @ 12:05:57
Postat av: sara

2011-05-20 @ 20:09:43
Postat av: sara

Fan vad jag hatar en åsna som du som ska försöa se tuff ut med sina mördar hundar, Din osäkra jävla åsna

2011-05-20 @ 20:11:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0