Shoppning idag!

Näha, blev inge m datorn idag. Gick dit o valde ut en superdator, men sen kunde jag inte köpa den. Banken är knas! Får gå dit m mamma nån istället. Valde ju en dator som jag gillade skarpt o tänkte jag kommer surfa den fina datorn ikväll, men nej. Tröst shoppade istället kläder för jävligt mkt pengar (ångest här nu haha), o fikade ute på torget.

Handlade oxå en shampoo t hundarna, den är för vita o ljusa hundar, den ska framhäva mer vitt lyste, får se om den fungerar :) Kul o ha kritvita hundar då- men syns ännu mer på mina kläder hah.

Köpte Glukosamin till Azi för hennes leder. Har kollat på flera sådana pulver/tabletter och alltid fallit tillbaka t Gluksomin som den bästa. Får se om ett par veckor om den gör något skillnad. Ska man ge Tyra också?, eller bara när hundar har ont?

När jag kom hem drog vi ut på skogspromenad runt sjön. Hundarna plaskade lite i vattnet och njöt av värmen. Azi bar en stund klövjeväskan på 1kg. Senare ikväll när det var kyligt cyklade vi med Tyra en runda. Tyra var villig och dra mig, härligt. Men hon måste lära sig att springa med halsband=inte dra, med huskysele=tillåtet att dra :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0