Försov, öppning, kyrkogård, giftemål, erstavik, gubben och vindruvan!

Erstavik igår kväll, riktigt vackert, manen lyste över fälten och oss så det blev ljust!

- Igår morse försov jag mig nästan, tur att mamma var hemma för en gångsskull och väckte mig 15 minuter innan bussen! Jag skulle öppna dagiset kl sju!

- Tog en riktig långpromenad med hundarna på förmiddagen till skogskyrkogården och gick en hel runda där. Mysig promenad!

- När jag och hundarna väntade på bussen hemåt efter jobbet så stod det en man framför mig och ville hälsa på mina hundar. Honom hade jag sett ofta förut med en schäfer eller en dvärgpincher, vi åker ofta samma buss hem runt tre tiden, han har ofta sagt hur fina mina hundar var. Då det var naturligt att han ville klappa tänkte jag och skickade Azi till honom. Tyra skulle sitta och hålla sig lugn. Men sen spårade det ur!; - Han pratade plötsligt hur vacker jag var och frågade om jag hade pojkvän, jag ÅNGRADE att jag sa nej. För han friade till mig i Hökarängen Centrum, så fyfan!!! Jag mådde världens illa och undvek honom, men hans ögon tar fastklistrad på mig och GLODDE på mig hela resan och han sa hela tiden att han var tokig i mig bla bla! Jag mådde illa och igonerade honom totalt, men han verkar inte märka alls.

- När vi var hemma tog jag det lugnt en stund, sen cyklade jag till Erstavik för att möta upp Filippa och hennes Ester som jag inte träffat på 2.5 månader. Vi gick över fälten och uppdaterade allt som hände under sommaren. Sen plötsligt fick jag syn på en silver volvo, jag tänkte åh nej det är säkert Erstaviks ägare som har tidigare i våren skällt ut oss för vi gick på fälten. Och alldeles riktigt, det var han, vi smet lägre in mot fälten och låtades att inte vi märkte honom. Ester stelnade till och vände, han ropade nog efter oss ifrån bilen. Men när han märkte vi inte vände då sprang han över fälten med kostym med väldigt bestämda steg, han var rasande. Det såg jätteroligt ut och jag kunde inte låta bli och skratta. Han sade "Jag har sett er förut! Jag har sett er förut!". Vi gick tillbaka till stigen med gubben, men när han stack med bilen gick vi på fälten igen och fortsatte och uppdatera nyheterna. Senare kom Vindruvan och mötte upp oss i Erstavik. När det blivit kolsvart drog jag och Vindruvan hem tillsammans till mig och lagade en sen middag och satt uppe länge in till små timmarna. Släckte vid halv fem. Och idag började dagen för mig kl halv åtta, önska mig all lycka med att överleva hela dagen :)

Kommentarer
Postat av: Ebba

Oj, oj inte varje dag någon friar bara sådär.. Läskigt!

2011-09-11 @ 11:27:43
URL: http://ebbamolly.se/blogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0