Veterinär besök idag för Azi!

Vart hos veterinären imorse. Och det var både - negativ och positiv nyhet...! Röntgen bilderna visade
att frakturan håller på att läka, men den är inte helt bra än. Vi ska röntga igen om 4 veckor och se hur mycket den har läkt. Men hon SLIPPER OPERATION, det betyder något otroligt för mig!!

Azi fick ha lite lyxigt på bussen, sitta bredvid mig :)Hon ska vila och koppelpromeneras i 4 veckor till - och äta smärtstillande, egentligen tycker jag inte att hon ska äta det- för hon blir så vild av den, men jag ska ge måttligt, typ varann dag inte varjedag. Inga trappor osv som vanligt. 

På röntgen bordet.

Efter uppvvakning, så trött, gumman!


Jag fick tyvärr lite negativ intryck av Södra Djursjukhus, det var så mycket stress där, kändes som det inte riktigt fanns respekt för djuren där. Föredrog och vara i Bagarmossen djursjukhus egentligen, men men... Respekt menade jag liksom Azi skulle somna i ett rum där folk kommer och går (livligt rörelse runt omkring, andra hundar, katter osv), lampan var tänd - jag släckte den själv. Och en sköterska var hemsk mot Azi, i början klagade hon på att Azi hårade på hennes tröja när hon klappade henne, liksom vad har hon förväntat sig? Hon är på DJURSJUKHUS!

När jag skulle gå in i ett rum och prata med veterinären och kolla på röntgen bilderna, och se skillnaden från för 4 veckor sedan och idag. När jag gick med veterinären så kom en sköterska (hon som jag inte gillar) och sa att hon skulle passa Azi. Jag pratade med veterinären typ i 10 minuter, när jag kom tillbaka så verkade sköterskan vara irriterad över att hon fick sitta så länge med Azi och sa att jag skulle se efter Azi och hon gick iväg. Men jag var inte ens klar med veterinären, jag skulle ju få papper som han skrev ut. Så skickade jag min kompis som följde efter honom. Blev så knäppt och konstigt.

När det var dags för att väcka upp Azi. Sprutade sköterskan nästan genast sprutan i Azi utan att förklara för mig och så. Sedan började hon skaka Azi ordentligt och tog hennes skinn på kinden och ryckte i den, och hon kröp över Azi. Jag blev illa till mods och fick nog av hennes hårda beteende och att hon pratade hela tiden med Azi. Så sa jag ifrån och sa; "Azi är DÖV för tredje gången, så du ska visa tydligt med kroppspråk och vara försiktig med henne! Inte kliva över henne och ha handen över huvudet". (Hon reagerade inte när Azi ryggade till.) "Och du kan inte väcka henne på de där sättet". Hon blev så upprörd och gick iväg, så satt jag länge i rummet och funderade när vi skulle gå ifrån rummet för att betala. Efter ett tag fick jag börja leta efter en annan sköterska och frågade om vi var klara. Tydligen hade den hårda typen sköterskan lämnat oss helt bara så där... Ska maila dom att jag inte vill ha henne till nästa gång. Men en annan sköterska gillade jag och veterinären var helt ok.

Just nu ligger hon så i min säng i mitt rum å sooover :)


Kommentarer
Postat av: Anna @ Rocktassar

Oj oj, vad skönt att hon slapp operation men stackars liten, ändå! :( Hoppas hon läker ihop snabbt och komemr tillbaka!Tack =)) Det är fler som sagt att hon liknar en varg.. hehe. Det roliga tycker jag är att det så väl syns att det är just Flx, trots att det är en siluettbild av en schäfer. MEn eftersom hon är så annorlunda i kroppsform så ser man verkligen att det är hon! :D

2012-04-20 @ 14:24:50
URL: http://rocktassar.se
Postat av: Mimmi&Benjy&Urax

nej men! gud vad arg jag blir när jag läser detta. Vilken hemsk sköterska, anmäl henne?!?!

2012-04-21 @ 12:22:45
URL: http://laekenois.wordpress.com
Postat av: Robban

Skönt att hon slipper operation.Det där beteendet är nog ganska typiskt hundsjukhus. Av just den anledningen föredrar jag peronligen mindre kliniker. Kompetensen är ofta lika bra (om det inte handlar om specialistvård såklart) men bemötandet är 100 ggr bättre.Både Bagarmossen och Södra har ganska mycket dåliga rykten om sig just ang detta. Bagarmossen mest faktiskt.

2012-04-21 @ 14:40:03
URL: http://www.robertfageryd.se
Postat av: Ebba

Vad skönt att hon slipper operation! Nu får vi bara hoppas att det läker fint och snabbt! Låter jättekonstigt med sköterskan, skulle precis som du reagerat och sagt till, så får man inte bete sig!!

2012-04-21 @ 14:40:36
URL: http://ebbamolly.se/blogg
Postat av: emelie & berit

åh vad skönt att hon slipper operation!

men herregud! ibland undrar man verkligen varför vissa människor har det yrket. har också träffat på några riktigt konstiga veterinärer och sköterskor. tycker absolut du ska maila och klaga!

2012-04-22 @ 01:10:13
URL: http://www.prickig.se
Postat av: Malin & Dylan

Skönt att hon slipper operation! Skumt med sköterskan. När vi var där med Dylan en gång så fick vi så himla fint bemötande! Verkligen jättejättegulliga och han som tog hand om oss var supertrevlig och tog väl hand om Dylan. Du hade kanske otur:( Hemskt att det finns veterinärer och läkare som beter sig sådär!Ja, Hundloppis där de säljer en massa hundsaker bara:D Skulle vara i midsommarkransen idag:)

2012-04-22 @ 14:40:18
URL: http://www.hundendylan.blogspot.com
Postat av: melodie

Vissa borde inte ha just vissa jobb. Man märks på attityden och beteendet. Jag skulle bli rasande om det var Az som sköterskan behandlade dåligt. Jag tycker att du borde göra ngt åt det, kanske anmäla henne?

2012-04-22 @ 15:38:33
URL: http://itsmelodie.tumblr.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0