Tyra har fått en ny kompis!

Efter långapromenaden imorse, vi kom hem 10.30, varit ute i 3,5 timmar. Så somnade vi tillsammans i sängen efter vi har ätit frukost, sov ett par timmar. Puuh så sega vi blev! Men vid 17 åkte vi till Långsjön bakom Nacka Forum och mötte upp Billy! 10 månaders Amstaff hane. Wow vilken skönhet och personlighet!

Vi började med att gå en lilla runda så hundarna inte skulle bli stressade/energisfulla om de släpps tillsammans direkt, första gången de ses också. Så vi gick vid Långsjön och hundarna fick nosa på varandra ibland. När hundarna hade slutat och visa intresse för varandra vände vi tillbaks till hundrasthagen.

Ojjj vilken härlig syn! Jag har aldrig sett Tyra leka på de sättet, riktig "Amstafflek" som ingen annan ras kan vara med! Så fysisk och som om de brottas med varandra, hundarna sprang och sprang hela tiden. Tyra hade glimten i ögat och gillade sin nya kompis :) Vi vill träffas fler gånger!

Tyra och Billy! Lustigt nog så gömde de deras lååånga tungor när vi tog fram mobilen, haha.
Tyvärr så är min mobil snart helt död, foto kvalitet är skitdålig när man överförs till datorn, suck!



Nu ligger vi sängen och gosar efter en lång intenstivt dag! Så här myser vi tillsammans med Azi, hennes ljus är tänd, jag gör det varjekväll så som om hon är med oss! Jag får dåligt samvete ibland när jag och Tyra går iväg och gör saker, Azi ska ju vara med...! Men hon är med mig överallt nu, hennes själ <3
 
 

Kommentarer
Postat av: Ida

Som jag sa till dig i sms, Tyra är en skönhet också ska du veta! Speciell personlighet max. Syns rå valpig fortfarande, så sjukt söt ;) och Billy gillar också sin nya kompis, det är klart att vi får ses oftare! dessutom ska jag börja läsa din blogg nu! Hihi:)

2012-08-27 @ 22:31:56
Postat av: jennifer

har precis likadan urna.... Ja azi är med dig o tyra överallt, som Svea är med mig överallt..Är säker på att dom vaktar över oss...

2012-08-28 @ 15:05:16
Postat av: Erica&Ronja

Åh jag känner igen mig så väl i det sista du skrev... Våran äldsta hund gick bort den 5e juni och sen dess så har det känts så ända sen dess men det blir svagare med tiden... Han har funnits med mig enda sen jag var 4 år. Det är inte lätt! Men det känns som att han är där jag är, hela tiden. :)

2012-08-28 @ 18:17:53
URL: http://schafernronja.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0