En lördag på Ältasjö

Idag tänkte jag ta en lång skridskotur, men det blir nog för mycket för Tyra. En tuff pass förrgår och imorgon ska vi ta en lång skidtur och nästa vecka ska vi åka skidor med Filippa & Ester. I veckan har hon dragit mig 2 ggr på skidor och en DW pass.

Så idag åkte vi bara 1500 meter (tre varv, 1 varv ca 500 meter) på Älta sjön. Azi sprang lös bredvid, gud vad jag är imponerad över henne - hon följde med lätt alla tre varv! :) Det var mer folk på isen, mycket barn familjer - men hundarna brydde inte ens om dom, Azi hade inte ens enda tanke på att hälsa på nån där! Inte ens på pudeln heller! Glad jag!

Efter hundarna har tömt lite energi så gick vi en långpromenad i snön runt sjön, pulsade! Så vi tre är supertrötta nu och ska bli skönt att åka till stugan med brasa nu eftermiddag och umgås med mina föräldrar. Imorgon blir det en skidtur med familjen och hundarna på Orlången! :)

Här får ni se en tuff Azi!
Kommentarer
Postat av: Ira & Mio

Åh fan vad jag ryser när jag såg filmen, en väääldig pigg och energifull gumma!! <3 Azi...

hehe hon såg t.om lite busig ut som sprang ikapp Tyra och syns som hon pratade med Tyra fast båda är döva, men Tyra fortsatte springa! härlig film!!

Åker du skridskor eller skidor?

2012-02-11 @ 15:33:51
URL: http://luckyprince.blogg.se/
Postat av: Filippa & Ester

Looove the old lady! Still going strong. <3

2012-02-11 @ 19:13:59
URL: http://sweetester.blogg.se/
Postat av: Lina

Linda, jag måste bara säga att jag tycker du är så himla duktig med hundarna! Du gör ett helt otroligt bra jobb, om jag skulle bli hund i mitt nästa liv så hoppas jag att jag hamnar hos nån som dig :)

2012-02-12 @ 08:51:34
URL: http://mybutterfly.blogg.se/
Postat av: Emmy

Hehe som jag sa till någon annan, sjukt impad att du kan filma och åka samtidigt, jag hade drattat på ändan utan ens filma =)

2012-02-12 @ 20:30:07
URL: http://memyselfandmydog.blogspot.com/
Postat av: Ebba

Oj vad snabbt det går! Så stadig är jag inte på skridskor! ;) Älskar bilden på Azi! :D

2012-02-15 @ 18:27:49
URL: http://ebbamolly.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0