Hoppas på en bättre dag idag!

Igår var dagen sådär för oss, promenaden i solskenet blev inte så trevlig som jag önskade. Tyra var otroligt jobbig och jag hade PMS (visste inte, tänkte inte på då) så kombinerar det inte så bra.

Igår sprang Tyra och kastade sig hela tiden i linan och var extra krävande, jag tyckte det var jättejobbigt just igår. Så orkade jag plötsligt inte och satt och grät inne i skogen, så bestämde jag för att avbröta promenaden och gick hem. Senare på kvällen sprang de i inhängaden istället.

Det var riktigt längesedan jag tappade tålamodet med Tyra, det har i princip aldrig hänt, inte som igår iaf. Skönt att veta att jag är normal som kan ha svacka ibland. Annars är jag alltid positiv och tycker alla Tyras problem var roligt att träna. Men inte just igår, puh tack och lov att jag är normal :)

Hoppas att dagen blir bättre idag, det blir säkert det! Ska åka skidor nu, sen blir det middag på stan och bio! :)

Kommentarer
Postat av: Anna @ Rocktassar

Oj va BRA du är som kan tänka så! I envy you...Jag är också som du, försöker alltid vara positiv och tack och lov har sällan svackor, men när de kommer blir jag jättedepp över mig själv. Ska tänkapå det du skrev nästa gång! :D

2012-02-18 @ 12:39:45
URL: http://rocktassar.se
Postat av: julia

Man måste ha dåliga dagar ibland för att kunna njuta mer av dom bra dagarna ! hoppas ni får en bättre idag idag :) Fina hundar och bra hundförare ! :)

2012-02-18 @ 13:54:44
URL: http://ajax.bloggplatsen.se
Postat av: Mimmi&Benjy&Urax

sv: ingen fara! Vad bra att allt funkar så bra, så nyfiken på hur man gör då jag själv använder mkt röstkommandon, men när jag tänker efter så visar jag ju väldigt mkt med kroppsspråket å det är ju egentligen det hundarna tittar på.Ibland har man jobbiga dagar där ingenting funkar, och det är okej. Sen nästa dag brukar gå mkt bättre! :) kram!

2012-02-18 @ 18:47:05
URL: http://laekenois.wordpress.com
Postat av: Malin & Kelly

Men tänka sig, du är ju mänsklig du också! Klart man kan bryta ihop ibland och tycka att det är jobbigt! Inte konstigt alls! Och du gör ett för jävla bra jobb med hundarna! =)

2012-02-18 @ 21:53:15
URL: http://kezima.blogg.se/
Postat av: Amanda & Akila

sv; Jag gick aldrig gymnasiet ;)

2012-02-22 @ 18:33:48
URL: http://knashunden.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0