Veterinärbesök, promenad och fyndköp!

Varit hos vetten i Farsta imorse; Azi har svampinfektion i öronen, så det kan ha påverkat ögat. Men veterinären ska kolla med ögonspecialist och se vad de tycker. Men vi ska komma på återbesök om 2 veckor. Så vi får se! Men annars allt är bra med Azi, fin i kroppen och fint hjärta och allt annat!

Efter veterinären promenerade vi hemåt från Farsta till Älta, nästan 2 mil. Härlig promenad, vädret var dyster; dimmigt, duggregnade ibland, snöade ibland - men hundarna lyste om vädret! :) Bus och massa spring genom hela promenaden. Hundarna var slutslagna när de kom hem så passade jag på och åka till Sickla och åt på thairestaurang å gick på bio! Mys!

Nu har vi precis kommit hem från en timmes lek i inhängaden med hundarna. Nu blir det filmdax (igen) å mys (igen)! Hihih!

Jag fyndade förresten ett par grejer förrgår på Arken Zoo i Odenplan! Matskål med tre upphöjningar i för att få hundarna (speciellt Azi) äta långsammare. Hon kastar nästan upp maten alltid. Och så är det en form av hjärngympa! Den kostade 49 kr , rea från 149 kr. Å två band kedja stryphalsband för 15 kr, annars 200 kr! Matskålet fick jag tips av en kompis som har också en hund som äter för fort, så testade jag på Azi. Det funkar super, så köpte jag direkt jag såg den var på rea!


Kommentarer
Postat av: pshundar

Hoppas hon blir bättre fort! :)

utmanad, kika på bloggen! :)

2012-01-18 @ 07:54:34
URL: http://pshundar.se
Postat av: jennifer

svea äter åxå ibland ganska fort.. så tack för tipset..ska köpa den till Svea:D

2012-01-18 @ 17:43:15
Postat av: jennifer

usch.. hoppas det går bra för lilla azi..

2012-01-18 @ 17:44:05
Postat av: Ebba

Hoppas ögat snart mår bättre! Sån skål har Molly oxå funkar rätt bra faktiskt :)

2012-01-20 @ 18:39:27
URL: http://ebbamolly.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0