Vinterland!

Vår härliga tre timmars promenad imorse i grusgropen och Erstavik! :) Jag släppte mer och mer Tyra , hon kunde springa jättefort långt ifrån mig, men hon stannar och kollar efter mig och kommer direkt på min inkallning. FRAMSTEG!!!! Nu blir det stan för mig o göra några ärender, sen ikväll blir de mys! :)

Kommentarer
Postat av: Pea

Härligt med framsteg :D En av mina mål med Mollie är att hon skulle vara lös och alltid (eller nästan alltid) komma på inkallning :)

2012-01-24 @ 15:35:52
URL: http://peascorazones.bloggplatsen.se
Postat av: Elenor & Alfred

Mycket snö hemma hos er?? Inte här bara lite!! :( avis på er!

2012-01-24 @ 16:50:45
URL: http://eellyellis.blogg.se/
Postat av: Anna

Halloj!

Ja så roligt med skidor! Nåt som är minst lika kul är att åka spark bakom sina odjur :p

Du, visst har du Non-Stop selar till dina tjejer? funderar på att införskaffa en sån till Tugga, en tjej jag känner har en i strl 6, men halsmåttet är upp till max 49 och Tugga har nu 50cm, då är hon bara 9 månader gammal och kommer säkerligen bredda på sig en del! (Ska för den delen inte börja dra tungt med henne, utan snarare att hon får gå på framför när jag går med stavar - inför nästa skidsäsong :p)

Ah, det där blev ju lite långt! Undrar iaf vilka storlekar du har till dina tjejer, och hur du tycker att selarna sitter? Töjer dom ut sig med tiden kanske?

Ha det bra så länge!

2012-01-24 @ 23:28:10
URL: http://odjurenochanna.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0