Vädret kan inte bestämma sig!

- Moln
- Sol
- Regn
- Hagel

Allt på 2½ timmar igår när jag, Tyra, Donna och matte gick runt Ältasjön. Men det var en skön runda, riktigt lugn och snackade en massa. Ska börja cykla och jogga med Donna också då dom inte har möjlighet till det. Blir skoj att springa med 2 hundar, ev. Donna lär sig att dra också! 

Bilden togs höstas. Tyra & Donna.


- Moln
- Sol
- Regn
- Hagel

Allt på 3 timmar idag när jag var ute med Tyra från Skogskyrkogården till Älta. Tog bussen till Skogskyrkogården imorse för att besöka min kompis grav, hon fyllde 25 år för ett par veckor 
sedan. Hade inte grattat henne, så åkte dit idag och det var fint där!



Sedan började vi långapromenaden hemåt, men stannade först vid en hundrasthage i Skarpnäck och kastade lite boll där. Jättefin rasthage, det finns en rinnande vatten i en rör som kommer från berg, som vi kan dricka, finns även vid Sandasjön här i Älta. När Tyra fick utlopp lite av sin energi så började vi gå genom skogen med klövjeväskan 2 kg.



Hittade en ny stig - med massa bäver fallna träd, tyckte såg en bäver, eller så är det en riktig gigantisk fisk som plaskade så hårt i vattnet. Tyra blev lite rädd först och nyfiken vad som hände 
i vattnet, tror inte hon fattar att det finns liv under vatten också ;)



Bestämde för att gå vid vattnet, Ältasjön, hemåt istället för genom skogen. Bra träning, mycket terräng. Stannade och pausade vid en brygga och åt päron/apelsin.


Kommentarer
Postat av: Emmy

Mysig dag ni verkar ha haft =) Och fina bilder som vanligt!

2012-04-01 @ 10:00:19
URL: http://memyselfandmydog.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0