Sörmlandsleden; etapp 3 Alby friluftsgård - Tyresta by

Idag gick jag, Tyra och Cecilia genom etappen 3! Vi gick tvärtom håll, eftersom det är så dåligt med bussar hemifrån Tyresta By på eftermiddagar, vi skulle kunnat vänta upp till 1 timme på bussen.

Så gick vi från Tyresta By till Alby friluftsgård istället. Men vi fick inte nog så gick vi yttligare km till Tyresö Centrum. Sedan tog jag och Tyra bussen till Älta, Cecilia bor i Tyresö Centrum.

Härlig dag, vi åkte hemifrån 09.20, var hemma 18.00, jösses härligt!! Vackert det var! Azi har varit där förut, vi gick där januari 2011, då var det fullt med snö. Så det ser annorlunda ut nu.

Januari 2011.



Det blir etapp 5; Handen till Paradiset på söndag på 13 km, sen kanske ska jag gå på fredag etapp 4; Tyresta By till Handen på 8 km. Vi får se hur veckan ser ut, ska på kurs osv- så jag inte pumpar ut kraften på mig och Tyra bara.
 
Så klart vi har vilodagar!!! Har vilat totalt i 2 dagar, bara sängliggande i 2 dagar nu, så ni vet ;) (Blev klagad förut att jag överaktiverar mina hundar, men det är ju så att jag inte skriver om våra sängliggande dagar så det syntes inte att vi har vilodagar liksom. Ni vet bara typ 10% av mitt liv av denna här blogg).

Tyresta By.

Största myrstack jag typ har sett!
Någon har tappat sin tänder.



Under pausen vid Tyresö-Flaten sjön kröp Tyra upp till mig och la på mig. Gulligt tösen!

Nyfors!

Kommentarer
Postat av: Quila o Ronja

Tack för att du skrev och berättade. Det är så svårt att missta våra kära vänner. Det är baksidan av att ha hund.
Quila blev bara 6 år :-( Joo, Ronja har mått väldigt dåligt, deppig. Har fått magkatarr, inte ätit........men nu börjar det bli bättre.
Det gör så ont.........saknaden........
Kram på dig

2012-09-03 @ 10:14:14
URL: http://quilaoronja.blogspot.com
Postat av: Ebba

Vad mysigt med vandring! :)

2012-09-07 @ 19:11:52
URL: http://ebbamolly.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0