Gud skönt med slappkväll!

Idag började vi dagen med svampplockning vid Hellasgården; dock inte lyckad! Det var så torrt, och dessa platser som är hemliga - fanns bara ett par svampar. Sucks, KOM IGEN REGNET! Men hundarna hade fått klättra mkt i terrängen i skogen då vi gick långt in i skogen upp och ner berget! Muskelträning, hundarna blev verkligen trötta!
 
Eftermiddgen var det dags för veterinärbesök för Tyra. Hon skulle vaccineras! Vi valde Nacka djurklinik denna här gången då det är närmast mitt hem, bekvämt med kort busstur dit istället för Farsta eller Bagarmossen, liksom bara vaccin. 
 
Tyra var duktig under besöket, men när sköterskan skulle sticka in sprutan i nacken så skrek hon till och ryckte till. Så tog vi en paus och sätte munkorg på henne, hon blir lugnare med munkorgen. Så testade vi igen och det gick bra denna här gången. Efteråt vågade hon ändå ta godis från sköterskan, det gör hon inte annars! :) :) :) Sauron följde med och la fint på golvet men ryckte till när Tyra skrek, han kom och kollade vad som hände. Söta lillebrorsan som måste kolla vad som hände med storasystern! Hihihi :)
 
Efter veterinärbesöket fick hundarna varsin frysta kalvben att tugga på i 2 timmar ute i trädgården och sen resten av kvällen har de bara sovit och sovit utan att protestera! Skönt vilokväll för oss tre <3 Jag har bara slappat i soffan och tittat på två filmer; United 93 (World Trade Center händelse 9/11) och the COVE (om delfin masslakteri i japan).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0