Långpromenad och avslutade med vibrationsplattan på Tyresö Hundmassage

Idag var vädret mycket finare än vad det har varit på sistone! Härligt och vara ute - jag och Tyra tog en långpromenad på 10 km i skogen - busade och bara gick och njöt av naturen. Ett tag sen vi var ute i skogen på de sättet, åh härligt! Men fick hon vittring på vilt en tillfälle, så blev hon så tokig, men lugnade ner efter ett tag. Även gick hon i viktmanschetter 15 minuter, är inne på tredje veckan för rehab.
 
Sedan avslutade vi med vibrationsplatta! Tyra klev upp på plattan själv först, så sa jag åt henne lägga sig - hon gjorde det, försökte hon hoppa ner från plattan ett par gånger. Men sen kopplade hon av och låg kvar hela tiden tills det var klar. Tyra fick iallafall inte panik, haha, vi kommer givetvis tillbaka dit! 15 minuter, 5Hz.
 
Sedan tog vi 3 km promenad hemåt till Älta från Tyresö. Tyra fick en sån fnatt härhemma när vi kom hem, haha, nu har hon somnat och lär sova gott i några timmar.
 
På vibrationsplattan.

En nöjd Tyra efteråt plattan :)
 

Kommentarer
Postat av: Marit å Bazz

Fina Tyra, vad duktig hon är:-)

2013-02-22 @ 19:57:45
URL: http://bazz.bloggplatsen.se
Postat av: Lisa

Så himla fin hon är!
Jag undrar om du har en film på hur du kommunicerar med henne? Eller om du skulle kunna göra en, skulle vara roligt att se hur det funkar :)

2013-02-24 @ 20:27:46
URL: http://lisaviolahansson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0