Dimmigt Drevviken + sushi

Jag, Elin och Tyra var ute på sjön idag - riktigt dimmigt - så det var otäckt, lite läskigt att träda in på sjön för man såg inget. Men det var ett par plogtraktor ute på sjön och några långfärdskridskor personer på sjön. Så gick vi ut - mys promenad i dimmig väder. Frusen blev vi. När vi kom till en vindskyddstuga, satt vi en stund och drack varmchoklad.
 
Mötte en kvinna med Austarlia Shephard som skulle ut och åka långfärdskridskor, härligt och se flera aktiva på skridskor med sina hundar. Inte alla gör det.

En frusen Tyra - är så glad att jag köpte skorna! De skyddar verkligen Tyras tassar, hon fryser knappt och får inga köldkramper på tassarna. Den är dock lite för stor, stl L, jag väntar nu på posten på stl M.

Elin & Tyra!
 
Mot eftermiddagen efter 3 timmar i friskaluften åkte vi till Sickla och gjorde hemmagjorda sushi - gudomligt gott! Kom precis byss hem - Tyra är helt helt helt slut! Jag med, ska iväg och sova nu snart, har varit vaken sen 7, jag planerade en sovmorgon till kl 9, men vaknade själv 7 och kunde inte somna om, så äsch klev upp och började fxa de nyttiga saker hemma istället för sömn - imorgon ny dag med jobb för mig + dagmatte för Tyra.

 
Jag kommer tyvärr missa, får se den i efterhand- men ni som är hemma; MISSA INTE HÄR! Jag ska också åka upp på fredag till Borlänge/Falun för att se live på lördagen i Falun! :)))

Kommentarer
Postat av: Sara

Du går på så många bra ställen. Vilken sjö var det där ni gick på?

Svar: drevviken, går ifrån hökarängenbadet :)
The Deaf Trio

2013-01-23 @ 23:34:57
Postat av: Anneli

Vad härligt det såg ut med bilderna från eran tur på isen. Sushibitarna såg supersmaskiga ut. Vad duktiga ni är som gör de själva.

2013-01-24 @ 15:22:41
URL: http://hundisthlm.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0