En äkta vinterdag!

Tog en längre promenad i solen - så vackert! -14 grader, men inte så kallt ändå faktiskt. Man kunde inte sluta och gå, man gick och gick bara :) Mötte upp Donna med Kaje också, efter promenaden gick vi hem till henne för att träna Rallylydnad i hennes trapphus. Ganska rymlig utrymme, så det gick bra och träna där, värme också.
 
Tyra tog premiär i hennes nya skor också ;) Men de var lite stora, får beställa en storlek mindre. Med min förvåning så gick Tyra direkt i dom utan protester!!! Skönt, så blir det regelbundet användning när det är kallt ute.
 
Vackra Tyra i Azis halsband, tycker om att Tyra bär den. Som om vi tre gick ut tillsammans 

Nyrenoverade promenad ställe, valborg typ. Syns ej på bilderna, men de va dimma mellan snöns kyla och solen, sååå vackert!
Rallyträningen i trapphuset!

Mobilbilder, som vanligt kassa kvalite :/
Tyra i sina nya skor ;)

Kommentarer
Postat av: Annica

Vad är det för skor? :) Mot kyla?

Postat av: Ebba

Det var så himla fint igår! Själv var jag tyvärr himla sjuk och kunde inte gå ut.. :( Superfina bilder!

2013-01-19 @ 10:31:43
URL: http://ebbamolly.se
Postat av: Emmy

Fina bilder Linda! Ja jag undrar också vilka skor du har köpt. Skulle också behöva ibland till Lyra när det är som kallast och hon får kramp tassarna. Har inte sett någon modell ännu som jag kan se att jag tror att de verkligen skulle sitta kvar =)

2013-01-19 @ 14:21:57
URL: http://memyselfandmydog.blogspot.se/
Postat av: Erica&Ronja

Haha åh vad söt! Varning för lång kommande text ;)

Jag kommer förmodligen bli fodervärd åt en 5mån amstaff/pitbull blandning eftersom ägarna ska få barn när som helst. Fick förfrågan igår, dom sa "han är för jävlig redan nu så att bebisen är här snart oroar oss, vill du ha han på foder så är det lugnt för oss" och dom funderar på om han ska lämnas ut nu eller inte. Dom menar på att han blir perfekt för mig, en utmaning. Jag fick ta ut han på en kort kisspromenad och han kampa i kopplet om jag blev för ivrig (det kom en hund så tog för vana att leka lite med honom då jag gör så med Ronja) och då undrar jag om Tyra också gör så eller gjort det? Vad borde jag göra då? Jag fick panik eftersom han blev helt galen, inte alls van!

Jag är skit nervös men samtidigt glad om jag nu får bli fodervärd åt honom. Honom kommet jag träna riktigt mycket i olika miljöer och åka på hundträffar och träna mycket på stt få en bra relation, det har jag redan bestämt men hur ska jag göra detta på bästa sätt?

Det dåliga med honom som dom nämnde var att han är dominant mot hundar, vad dom menar då vet jag inte utan det dom sa var att han verkligen sliter i hundar när han leker. Men det uppfattar inte jag som dominant... Har du något tips till mig med honom? Tänkte eftersom du har fått så otroligt duktiga amstaffar så frågar jag dig. Hehe ^^

2013-01-20 @ 16:13:46
URL: http://ericasvovvar.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0