Borlänge Midsommar!

Jag och Tyra har varit uppte i Borlänge hos Tina&Mira över midsommar! Guud, älskar naturen där, älskar att vara där! Torsdags efter jobbet åkte jag och Tyra upp med tåget till Borlänge, väl framme vid 19.00 tiden åkte vi direkt till Borlänge Bruksklubb och tränade rallylydnad med några rallyfolk. Riktigt skoj och bra träningspass. Tyra var ganska trött - men hon gjorde bra ifrån sig! Mira och Tina var riktigt duktiga också! :)

Självklart löper Mira ALLTID när vi ska ses och som sagt är Tyra ganska förtjust i löptikar, väldigt kontsigt, haha, så fick vi sära på dom för det mesta i lägenheten eller ha Tyra koppel på (ej knyta någonstans utan bara koppel på henne), så kan jag snabbare stoppa henne ifall hon försöker jucka på Mira.

Rallyträningen på Borlänges Bruksklubb!
Mira & Tina i action!

Tyra kollar på Mira!

Skulle sitta snyggt vid skylten, men näha det gick inte...!


Fredagen - midsommar! Jag och Tyra började morgonen med 1 timmes powerwalk och njöt av Dalarnas natur! Efter frukosten tittade vi fyra på dalarna dans vid Gammelgården, mysigt!

Blommor tillhör midsommar!

Efter dalarnas dans fick Tyra & Mira svalka vid Dalälven, såå vackert. Även hittade dom träpinne att leka med i vattnet!

Grillningen dags för middagen! Tina har en ny katt, Hilda heter hon! Tyra tycker att katten är riktig kul, de både jagar varandra, hihi.

Tina med sin Mira å andra katten Gösta! 

Nu ville Gösta vila på mig med Tyra!


Lördagen - riktigt bakis Tyra! Hon var så dödstrött på morgonen, haha, men efter frukosten efter vi väntat ut ösregnet drog vi till Frostbrunndalen och promenerade där en timme. Råvackert kan jag säga! Det kändes som vi var i Amazonas!! 

Efter promenaden besökte vi strutsfarm! Första gången i mitt liv! Smakade även strutskött, gudomligt gott! Riktigt kul och träffa strutsar! Tyra var inte så intresserad av dom, som om hon hade träffat dom en massa gånger förut!


Söndagen - idag är det dags förhemgång! Innan tåget körde vi lite dogparkour promenad. Sen var det dags för tåg hem med 2 byte! Jag brukar alltid boka sista minuten biljetter hemåt, men nu har jag inte tänkt på att det är midsommarshelg och jag åker från Borlänge - efter Leksand. Där är populärt med midsommar, så det var fullt på alla biljetter. Jag var tvungen och åka med tåg som har 2 byten i Ludvika och Västerås, omväg resa! Lååång resa hemåt men Tyra skötte sig PERFEKT i tåget. Sov så lugn bredvid mig på stolen (tur att det var ledig på alla tre tåg jag åkte med). Är världens stooooolt över Tyra!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0