Sveriges nationaldag - en ledig dag för mig! Latar vi - NEJ!

Upp i ottan 4.30! Tog en mysig och lugn morgon, vid sju tiden åkte vi bussen hemifrån till Nackanäs. Där började vi gå längs Sickla sjön mot Hammarby Sjöstad. Där gick vi uppför Hammarbybacken, skit vackert! Folktomt också, enstaka joggare sprang upp och ner. Men annars bara vi + rådjur å hare, som tur upptäckte Tyra inte dom! ;)
 
Väl på toppen, åt vi frukost. Eller jag! Och Tyra bara rullade i gräset och njöt av utsikten och livet! Och att få röra sig efter flera dagars still liggande! 
 
Efter en timme gick vi neråt mot en hundrasthage - där sprang Tyra nästan sig ihjäl, lyckan att få springa! Vi lekte med en tennisboll som sen tyvärr försvann bland all bränn nässlorna, synd! Men vi lekte ihop med varandra och hade maximal kvalitestid då vi har varit ifrån varandra alldeles för mycket på sistone.
 
Vi gick hemåt längs Sickla Strand till bussen, åkte bussen hem 11.00 Mysig dag! Därefter har vi tagit lugnt i solen i trädgården och fixade det nyttiga saker. Lite hjärngympa med Tyra... Bra Sverige dag :)
 
Vackra Tyra!

Kämpa och ta oss uppåt, men Tyra neråååt?! 

På toppen!

Hundrasthagen!

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0