Vilken klövjeväska ska jag välja?!

Azi har sin klövjeväska från Gibbon C. Azi behöver som sagt inte bära tungt, utan bara max 1kg, och den funkar bra på Azi som behöver det lätta. Men med Tyra ska jag låta henne jobba mer, och verkligen träna på ett annat sätt än Azi. Så hon behöver något som kan bära tyngre, tåligare, tuffare, stadigare och sitter väldigt bra.

Jag har kollat runt lite på kända märken, ändå känns det svårt att bestämma mig. Men den ruffwear verkar vara bäst, då den har "Y-sele" i väskan, så det är lättare för hunden att röra på sig..?

- Hit med tips och era erfarenheter!

Arrak Hundväska - 295 kr


Ruffwear Klövjeväska - 1245 kr

Klövjeväska från Snowdogs - 1700 kr


Klövjeväska Zack & Zoey - 399 kr

Kommentarer
Postat av: Ebba & Molly

SV: Va spännande! :))

2011-07-04 @ 18:46:40
URL: http://ebbamolly.wordpress.com
Postat av: Robert

Har Ruffwear till min boxer. Den är riktigt, riktigt bra. Passformen är perfekt, man kan till och med surra fast det man stoppat i "fickorna" via inbyggda spännen. Stabilt som rackarns och i slitstarkt material.Dessutom är det två vattenreservoarer inbyggda (går att ta ur) i väskorna närmast hundens kropp. Toppen för att kyla ner samt att han alltid har tillgång till vatten utan att man behöver släpa med sig flaskor, eller packa ner sånt i väskornaDen är också väldigt ställbar så att man kan få spännena att sitta precis där man vill, exempelvis Y-stoppningen.Dessutom kan man ta av väskorna och bara ha selen på. Vilket är en bonus i sig. Rekommenderas varmt alltså. Dom andra vet jag inget om.

2011-07-04 @ 19:08:07
URL: http://www.robertfageryd.se
Postat av: Madde&Ina

Hej

jag ahr själv kollat lite på Ruffwear till Ina. Den är gjord för att kunna hålla för fjällvandring och liknande så ska nog vara en väldigt bra klövjeväska. Men som sagt, har själv inga större erfarenheter egentligen men vad jag har sett och själv kännt och tittat på så tror jag på den :)

Fin bild förresten du lagt till i headen! :)Lycka till! :)

2011-07-04 @ 20:01:01
URL: http://fashioningold.wordpress.com
Postat av: Lina

Jag skulle kört på Ruffwear, en sån ska jag köpa till Trazzel. Har provat en sån och är SUPERnöjd!!

2011-07-04 @ 20:26:54
URL: http://mybutterfly.blogg.se/
Postat av: Frida

Ruffwear klövjeväska tycker jag är sjukt bra, har prövat den på min Berner sennen flera gånger och ska själv köpa den, Som sagt y-selen är ett stort plus och jag tycker att det är stor skillnad på den och en vanlig sele och tycker även att den sitter väldigt bra och formar sig efter hunden. Dessutom är den snygg (vilket är ett plus till) tycker jag, så den rekommenderas varmt! =)

2011-07-04 @ 20:55:01
URL: http://svenzon.blogg.se/
Postat av: P.S Hundar

Vi hade nog satsat på Ruffwear eller Snowdogs! Den första från Arrak är alldeles för liten, får knappt plats med ett mjölkpaket i fickan! Har en sån till Diesel. Qilaq har en liknande snowdogs! :)

2011-07-05 @ 07:40:35
URL: http://pshundar.blogspot.com
Postat av: emelie

vi har en ruffwear, dock inte den du har här i bloggen utan den något billigare som finns i blått och grönt. den har funkat kanon och sitter väldigt stabilt och bra jämfört med dom vi testat tidigare!

2011-07-05 @ 11:29:52
URL: http://www.prickig.se
Postat av: Cissy

Hittade inte Klövjeväska Zack & Zoey väskan för 399kr,

har du nån länk om vart man kan beställa den?

2012-02-27 @ 20:47:55
URL: http://blackiesixx.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0